MINNA

KYLÄ-UTSURI

APTEEKKITYÖNTEKIJÄ

LÄÄKETEKNIKKO

54 V

7

Minna Kylä-Utsuri kuva2.jpeg

Olen Minna Kylä-Utsuri, 54-vuotias, asun Kuivasjärvellä Parkanossa. Olen syntynyt Keravalla, jossa asuin vuoteen 2003 ja muutaman Mäntsälässä asutun vuoden jälkeen muutimme tänne vuonna 2007.  Työpaikka löytyi Parkanon apteekista pian muuton jälkeen. Apteekkialalla olen ollut jo vuodesta 1982 ja olen opiskellut työn ohella lääketeknikoksi.

Perheeseen kuuluu aviomies ja kolme lasta, aikuinen tytär ja poika ovat myös saaneet töitä Parkanosta ja jääneet paikkakunnalle asumaan. Nuorin poika vielä opiskelee. Kotonamme asuu myös useampi nelijalkainen kaveri.

Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäni. Parkanossa on kaunis luonto: ensimmäiset vuodet täällä asuessa menivätkin järvien, muuttolintujen ja maisemien ihailuksi.

 

Harrastan koirieni kanssa ulkoilua, näyttelyitä, yhteisiä treenejä ja eri koulutuksia. Olen Kennelliiton kaverikoiraohjaaja, käymme eri tapahtumissa sekä vanhusten ja erityistä tukea tarvitsevien luona vierailemassa.

 

Seurakuntavaaleissa 2018 olin Kokoomuksen ehdokkaana ja olen mukana Diakonian toimintatiimissä.

Parkano on hyvä ja turvallinen paikka asua. On tärkeää saada palvelut säilymään paikkakunnalla. Terveyspalvelut on täällä hyvin hoidettu, harvassa pikku kaupungissa on enää esimerkiksi  yöpäivystystä.

Koulutus ja työpaikat sekä hyvät kulkuyhteydet ovat ratkaisevassa osassa että paikkakunta säilyy elinvoimaisena ja muuttoliike positiivisen puolella.

 

Pidetään huolta toisistamme, ilmastostamme, puhtaasta luonnostamme ja isänmaastamme.