EEMELI LEIKKOLA

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

TRADENOMI

30 V

SITOUTUMATON

8

rento1.jpg
  • Eemeli Facebookissa

KLIKKAA EEMELIN FACEBOOK SIVUILLE

Olen 30-vuotias muutama vuosi sitten Parkanoon muuttanut ja paikkakuntaan tykästynyt, vielä ainakin suhteellisen nuoreksi itsensä tunteva urheilunharrastaja. Olen vahvasti sitä mieltä, että asioista on huomattavasti hyödyllisempää olla päättämässä kuin valittamassa. Tästä syystä haluankin olla vaikuttamassa hienon kaupunkimme asioihin.

Koulutukseltani olen Tradenomi ja olen työskennellyt viimeiset 5,5 vuotta viiden pohjois-satakuntalaisen kunnan omistamassa, kattavaa valokuituverkkoa alueelleen rakentaneessa yrityksessä, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:ssä. Ainakin parkanolaiselle jääkiekkoväelle olen todennäköisesti tuttu jääkiekkokaukalosta sekä Parkanon Kiekon edustusjoukkueen some-kanavilta.

Työni sekä erityisesti viimeisen kuluneen vuoden johdosta, minulla on vahvaa kokemusta myös meiltä Parkanosta löytyvien toimivien tietoliikenneyhteyksien merkityksestä ja mahdollisuuksista. Käytännössä pystymme monella alalla työskentelemään täältä Parkanosta käsin minne päin maailmaa tahansa, mikäli vaan toisessakin päässä yhteydet toimivat. Kätevää, eikö? Tämä luokin uudenlaista pohjaa kaupunkimme elinvoimaisuudelle.

Politiikasta olen kiinnostunut käytännössä jo alakouluiässä legendaaristen Iltalypsyn, Itse valtiaiden ja Uutisvuodon kautta. Lisäksi taitaa tuo verikin vetää ”alalle.” Löytyy nimittäin suvun vanhemmasta kaartista muutamakin entinen ja nykyinen kunnallispoliitikko Forssan ja Tammelan suunnalta. Päätin lähteä mukaan nyt, koska alkoi vahvasti tuntumaan siltä, että omat arvot, mielipiteet ja elämänkokemus ovat kypsyneet riittävästi.

Lähden mukaan sitoutumattomana ehdokkaana Kokoomuksen listoilta. Lähtökohtaisesti pyrin olemaan aina oma itseni ja tekemään omat päätökseni. Vaikka olen kouluja käynyt ja aion käydä vielä jatkossakin, liputan aina vahvasti maalaisjärjen puolesta ja sen aion pitää ehdottomasti mukana, mikäli valituksi tulen. Myös hyvät harrastusmahdollisuudet sekä yleinen viihtyisyys ovat minulle erittäin tärkeitä asioita. Nämä ovat jo Parkanossa mielestäni oikeinkin hyvällä mallilla näin pieneksi paikkakunnaksi, mutta aina on mahdollista vähän parantaa.

Aivan erityisen tärkeää itselleni on tukea paikallisia yrittäjiä. Tämä korostuu varsinkin näinä poikkeuksellisina aikoina. Vilkas ja monipuolinen yritystoiminta on kaupunkimme perusta ja se on pidettävä hengissä. Ostetaan mieluummin paikalliselta kuin metsästetään muutaman pennin tarjouksia ympäri maailmaa. Kyllä tästä yhdessä selvitään!

 

Tulkaahan juttusille arvon äänestäjät. Somessa, kasvotusten tai vaikka molemmat sopii oikein hyvin.