SAILA

PAJUNIEMI

VIESTINTÄ- JA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

KAUPPATIETEIDEN MAISTERI

40 V

14

Saila Pajuniemi kuva2.jpg
  • Eemeli Facebookissa

KLIKKAA SAILAN

FACEBOOK SIVUILLE

On tärkeää pitää Parkano elinvoimaisena. Meidän täytyy erottua muista pikkukaupungeista – tuoda näkyväksi se hyvä, mitä täällä on. Tänne on saatava uusia asukkaita sekä luotava nykyisille ja uusille yrityksille hyvät edellytykset menestymiseen. Haluaisinkin, että tekisimme ja brändäisimme Parkanosta rohkeasti Pirkanmaan parhaan pikkukaupungin, ja tätä kautta saamme tänne lisää hyvän elämän edellytyksiä meille kaikille.

Olen muuttanut Parkanoon vuonna 2004, pian kauppatieteiden maisteriksi valmistuttuani. Tänne on näiden vuosien aikana muodostunut koti ja tänne olen myös synnyttänyt kaksi uutta hienoa parkanolaista – nyt 14- ja 12-vuotiaat lapseni. Tänä aikana olen saanut täältä mahtavan verkoston ympärilleni, ja siinä on auttanut muun muassa rakas harrastukseni Riiarinna-kuoro, jossa olen ollut mukana sen perustamisesta saakka. Laulamisen lisäksi iloitsen lähellä olevasta luonnosta, ja ulkoilemme paljon esimerkiksi Seitsemisissä ja Kaidoillavesillä. 

Ammatiltani olen Kuntoutuskeskus Kankaanpään viestintä- ja asiakkuuspäällikkö, joten ihmisten työ- ja toimintakyky, hyvinvointi ja elämänlaatu ovat teemoja, joita pyörittelen päivittäin. Teemme työksemme yhteiskunnallista hyvää, ja olen ylpeä siitä.  Viestintä on ammattini ja monessakin mielessä lempilapseni, ja uskon että avoimella, sujuvalla viestinnällä sekä hyvällä vuorovaikutuksella tehdään monessa asiassa ihmeitä.

Äitiys on tärkeintä elämässäni, joten lasten ja nuorten hyvinvointi on tällä hetkellä sydäntäni lähellä vahvasti. Parkanossa lapsilla ja nuorilla on hyvä ja turvallinen elinympäristö, ja saamme olla ylpeitä monista asioista, joita täällä on jo tehty heidän hyväkseen. Hyvät edellytykset elämään tulee  taata mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Lasten vanhemmista on myös hyvä pitää huolta, sillä hyvinvoivat vanhemmat jaksavat sekä pitää huolta lapsistaan että käydä töissä ja tuoda verotuloja kaupunkiimme.

Mikäli tulen valituksi, tuon Parkanon kunnallispolitiikkaan luovuutta, ideoita ja hyvää asiallista vuorovaikutuskulttuuria. Minulla ei ole aiempaa poliittista taustaa, joten hyvin puhtaalta pöydältä ja kirkkain silmin lähden tarkastelemaan asioita. Uskon, että markkinoinnin ammattilaisena voin tuoda pöytään myös ajatuksia ja osaamista kaupungin imagon ja markkinoinnin kehittämiseksi. Ajattelen asioita analyyttisesti, monista näkökulmista ja olen hyvä jäsentämään kokonaisuuksia. Järjellä, mutta aina sydän mukana. Oikeudenmukaisuus, eettisyys ja rehellisyys ovat minuun sisäänrakennettuja, itsestään selviä arvoja.

Kunnan perimmäinen tehtävä on luoda hyvinvointia asukkailleen koko elämänkaarella. Mielestäni päätöksenteon pitää olla inhimillistä, mutta perustua järkevään ajatteluun sekä kestävyyteen – niin taloutta ajatellen kuin muutenkin. Päätöksenteon tulee olla asiallista, läpinäkyvää ja sen pitää tähdätä aina yhteiseen hyvään.