Forest Lake
PARKANOLAISTEN ASIALLA
Kokleijonavalk.png

PARKANON KOKOOMUS

Arvoisat parkanolaiset!

Tervetuloa tutustumaan Parkanon Kokoomuksen joukkueeseen. Näillä nettisivuilla esittelemme vuoden 2021 kuntavaalien teemoja ja ehdokkaita. Joukkueemme on koottu Kokoomus-nimen mukaisesti monista eri taustoja ja taitoja omaavista parkanolaisista. Kunnioitamme perinteisiä suomalaisia arvoja kuten rehellisyys, luotettavuus, ahkeruus ja avoimuus. Lisäksi olemme erittäin yhteistyökykyisiä, demokratiahan on yhteisten asioiden hoitamista.

Olemme valmiita tekemään työtä yhteisen, entistä paremman tulevaisuuden puolesta. Kuuntelemme, keskustelemme ja kehitämme ideoita jotta kaikilla parkanolaisilla, ikään tai sukupuoleen katsomatta, tulee olemaan ensiluokkaiset olosuhteet turvalliseen ja sujuvaan arkeen niin koulussa, työssä kuin vapaa-ajalla.

Parkanossa on aina oltu yritteliäitä ja ahkeria menestyksemme eteen. Tässä selkäranka ovat paikalliset yritykset ja työntekijät sekä innovatiiviset uudet ideat. Sijaintimme valtateiden ja rautateiden solmukohdassa on parempi kuin monella muulla paikkakunnalla. Meidän pitää viimein realisoida tämä kilpailuetu. Sen eteen kokoomuslaiset luottamushenkilöt ovat valmiita tekemään työtä.

Kaikki nykyiset ja tulevat parkanolaiset tarvitsevat monipuolisia ja toimivia palveluita. Olemme onnellisessa asemassa hyvien kaupallisten, sote- ja koulutuspalveluiden ansiosta. Vapaa-aikaa värittävät monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja luonnon monimuotoisuus. Aika ja kuntalaisten tarpeet muuttuvat, se vaatii joustavuutta ja hereillä oloa myös päätöksenteossa. Aktiivinen Kokoomus-joukkue on valmis myös näihin haasteisiin!

Voidaksemme kehittää parkanolaisten elinoloja tarvitsemme juuri SINUN tukeasi. Parkano tarvitsee positiivista katsetta tulevaisuuteen ja sitä Kokoomuksesta löytyy. Katsomme ylös ja eteenpäin! Emme jää vain Parkanon rajojen sisäpuolelle kyhjöttämään vaan olemme mukana Parkanon edunvalvontatyössä sekä maakunnallisesti että valtakunnallisesti. Muista äänestää Kokoomusta! Kokoomus kuuntelee ja tekee!

IMG_1463_2.JPG

Pasi Viitasalo

Puheenjohtaja

Parkanon Kokoomus ry.,

TIIMIMME

KUKA ON KUKIN

Alta löydät Parkanon Kokoomuksen hallituksen.