JUHANI PERÄLÄ

YRITTÄJÄ

39 V.

15

Perälä kuva 2.jpg

Olen asunut Parkanossa lähes koko elämäni. Vuonna 2008 perustin ensimmäisen yritykseni ja siitä asti olen toiminut täysipäiväisenä rakennusalan yrittäjänä. Sotilasarvoltani olen reservin luutnantti.

Nuoruuteni kului tiiviisti jääkiekon ja muun urheilun parissa. Liikunta on vieläkin tärkeä osa arkeani, vaikken golfpallon etsimistä Poltinkosken metsistä sellaisena pidäkään. Käytän vähäisen vapaa-aikani ystävieni kanssa eri harrastusten parissa. Parkanossa on ja tulee jatkossakin olla loistavat puitteet monipuoliselle harrastustoiminnalle.

Halu olla mukana vaikuttamassa kotikuntani asioihin sai minut lähtemään ehdolle vaaleihin. Täällä on tällä hetkellä hyvän tuntuinen ilmapiiri. On vihdoin ymmärretty, että yhdessä tekemällä pärjätään paremmin ja keskinäinen kilpailu on vaihtunut toisten tukemiseksi. Itse haluan olla tukemassa ja helpottamassa yritysten toimintaa, yksilön hyvinvointia kuitenkaan unohtamatta.

On hienoa huomata, kuinka kaupunki on lähtenyt panostamaan parkanolaisten viihtyvyyteen. Aina ei tarvita edes kaupunkia mukaan, viimeisimpänä esimerkkinä tästä toimii muutaman kaveruksen perustama PG-Areena.

 

Tästä on hyvä jatkaa.